Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 har haft en miljon aktiva spelare i över en månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter den otvetydigt katastrofala lanseringen av CD Projekt Reds Cyberpunk 2077 så delades fansen upp i läger. Det var de mest besvikna, som menade att detta aldrig skulle gå att fixa. Och så var det de som menade att grunden fanns där - nu var det bara att "göra en No Man's Sky" och fortsätta att bättra på innehållet för att nå full potential.

Huruvida Cyberpunk 2077 nu, knappt två år efter lanseringen, har nått sin fulla potential - går att diskutera. Men kombinationen av next-gen-uppdateringen, kontinuerliga fixar och Netflix-serien Edgerunners, har fått spelarbasen att explodera. Varje dag sen över en månad tillbaka har nu en miljon samtidiga användare registrerats.

Detta kommer säkerligen som en överraskning även för CD Projekt Red själva, och nu återstår det att se om de reviderar deras framtida planer om endast en expansion till Cyberpunk 2077, och ingen säsong 2 av Edgerunners.

I övrigt tycks CD Projekt Red redan ha pipelinen full: med en ny Witcher-trilogi utannonserad, en uppföljare till Cyberpunk 2077 kallad Orion, ett nytt IP med projektnamnet Hadar och, närmst i horisonten, next-gen-uppgraderingen av the Witcher 3.

Cyberpunk 2077
Har du återvänt till Cyberpunk 2077?

Relaterade texter

3
Nu finns det katter i Cyberpunk 2077

Nu finns det katter i Cyberpunk 2077

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Jodå du läste rätt. Den kanske bästa ursäkten på länge att återvända till Night City kommer i formen av en briljant liten mod vid namn "Apartment Cats" vilket ger V en...Loading next content