Svenska
Gamereactor
nyheter
Dark Souls: Remastered

Dags för ännu en Dark Souls-tävling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I förrgår lanserade vi en maffig tävling där du har möjlighet att vinna exklusiva Dark Souls-vinyler. Nu sjösätter vi ännu en tävling med ett helt annat pris som vi tippar på ändå kommer vara populärt.

Dark Souls: Remastered släpps till både Playstation 4, Xbox One och PC på fredag, men det är också en Switch-version under utveckling som kommer senare i sommaren. Till denna släpps även en Amiibo-figur, och det är denna som står på spel nu.

Figuren heter Solaire of Astora, och kommer bara produceras i ett begränsat antal. I flera butiker äe den slutsåld redan innan spelet ens lanserats, men här på Gamereactor har har ni nu möjligheten att säkra ert eget exemplar lagom tills dess att den har premiär.

Det enda du behöver göra för att ha chansen att vinna är att skriva vilket Dark Souls-spel du gillar bäst och varför, så kommer vi kora vinnare sedan. Lycka till.

Dark Souls: Remastered

Relaterade texter

Dags för ännu en Dark Souls-tävling

Dags för ännu en Dark Souls-tävling

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I förrgår lanserade vi en maffig tävling där du har möjlighet att vinna exklusiva Dark Souls-vinyler. Nu sjösätter vi ännu en tävling med ett helt annat pris som vi...

Vinn exklusiva Dark Souls-vinyler

Vinn exklusiva Dark Souls-vinyler

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi vet att många av er älskar Dark Souls, och för alla er är det såklart en ovanligt trevlig vecka med tanke på att Dark Souls: Remastered släpps på fredag. Det vill vi...Loading next content