Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Därför bör du se fram emot Immortals of Aveum

Med premiären precis runt hörnet tar vi nu en titt på de mest spännande delarna av den fantasy-inriktade förstapersonsskjutaren...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Nu när Immortals of Aveum alldeles strax har premiär och vi kan avnjuta det till PC, Playstation 5 och Xbox Series S/X från och med imorgon (den 22 augusti 2023), har vi riktat vår uppmärksamhet mot det och förklarar nu varför du borde hålla ögonen på denna magiskt inriktade förstapersonsskjutare.

I vår senaste video går vi igenom den filmiska kampanjen, de saker du kan göra utöver huvudberättelsen, de actionfyllda striderna, den breda anpassningssviten och pratar till och med lite om den tjusiga grafiken och presentationen som erbjuds.

Så om du inte redan är ivrig att få spela Immortals of Aveum, se till att kika på vår video nedan för några anledningar till varför du definitivt borde vara det.

HQ

Relaterade texter

4
Immortals of AveumScore

Immortals of Aveum

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Conny har skjutit sig genom Ascendant Studios ambitiösa debutspel och haft överraskande skoj...Loading next content