Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
ARTIKEL - SPONSRAT INNEHåLL

Destiny 2: Season of the Splicer - Detta kan du vänta dig + Emblem Giveaway

Vi ger en uppdatering om alla nya aktiviteter och loot som är eller snart blir tillgängliga till senaste Destiny 2-säsongen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
Destiny 2

Och nu har det legendariska Vault of Glass Raid plockats fram ur Destiny Content Vault och uppdaterats så alla Destiny 2-Guardians kan ta sig an det!

HQ

--------

Destiny 2

Season of the Splicer, den fjortonde säsongen till Destiny 2 släpps mycket snart, och för att fira tar vi en djupdykning i det nya innehållet som erbjuds, samt ger ett exklusivt emblem till spelet (mer om det i slutet av artikeln)!

Bland mycket annat i en hel lista med spännande nya aktiviteter, loot och anpassningsalternativ för Guardians att utforska, kommer Season of the Splicer också erbjuda återkomsten av en Destiny-klassiker: The Vault of Glass-raid. Det stämmer, denna ikoniska sexmannautmaning lämnar Destiny Content Vault och återvänder tillbaka in i ljuset den 22 maj, i en ny och uppdaterad version av aktiviteten som är gratis för alla spelare och fortfarande innehåller all nostalgi du kan önska dig. Men innan vi kommer till det, vad mer har du att se fram emot i Season of the Splicer när den lanseras den 11 maj?

HQ

Season of the Splicer: Aktiviteter

För att hålla Guardians underhållna under Season of the Splicer kan vi se fram emot två nya aktiviteter. Override är en matchmaking-aktivitet för sex spelare som skicka Guardians till ett Vex Network med en Fallen Splicer-gauntlet för att hacka och stjäla Vex-kod i hopp om att använda den till att befria The Last City från den skrämmande Vex-simuleringen som för närvarande håller den fången. Denna aktivitet kommer att rotera runt tre platser i Europa, månen och Tangled Shore varje vecka, och kommer att följas upp av Expunge som veckans capstone-aktivitet.

Expunge ber 1-3 Guardians att använda den förvärvade stulna koden för att gå in i det sårbara Vex-nätverket, och riva det från insidan. Varje vecka kommer innehålla en ny variant av aktiviteten, och kommer att erbjudas ett spännande nytt sätt att uppleva Season of the Splicer-storyn.

Destiny 2Destiny 2

Season of the Splicer: Armor Synthesis

Season of the Splicer har några radikala förändringar i hur vi anpassar våra Guardians, inklusive ett helt nytt transmog-system som kallas Armor Synthesis. Med detta nya system kommer du att kunna tjäna nya material, som kallas Synthstrands, Synthcords och Synthweaves för att förvandla rustningar från dina samlingar till ornament, som du kan bära när och var du vill.

För att förtjäna en Universal Armor Ornament måste Guardians först besegra fiender för att förvärva Synthstrands. Efter att 150 av dessa har samlats kan du ta dem till Ada-1 i The Tower för att hämta klasspecifika uppdrag som belönar Synthcords. När du har samlat Synthcords kan du gå tillbaka till Ada-1 och använda den nyligen introducerade Loom för att konvertera Synthcords till en Synthweave, som sedan kan användas för att förvandla en rustning från din samling till en Universal Armor Ornament att bära när du vill efter det.

Guardians kommer att kunna tjäna flera ornament per klass under den här säsongen och i framtiden, så se till att dyka in och börja skapa några ornament för att verkligen få din Guardian att sticka ut från resten.

Destiny 2

Vault of Glass

Med den nya versionen av Vault of Glass kan Guardians se fram emot en upplevelse som återspeglar det ursprungliga Destiny Vault of Glass, förutom med några moderna tweaks för att leva upp till Destiny 2 raid-utmaningen och standarder. Med detta sagt, när den Venus-baserade aktiviteten återvänder, kan du förvänta dig en raid som är lika svår och givande som den var första gången, men kommer det att finnas några nya trick i ärmarna? Absolut, så håll utkik efter dem.

Vault of Glass: Tips och tricks

Att ta sig an utmaningen med Vault of Glass är inte lätt, och utan förberedelser kommer du vara chanslös. Så innan vi dyker in i mötena samt ger några praktiska tips för att komma förbi dem, låt oss titta på hur vi kan förbereda dig på bästa sätt.

Först och främst kommer du att vilja samla så mycket Power som möjligt. Season of the Splicer har inte något stort hopp i Power att oroa sig för som i tidigare säsonger, men du kommer fortfarande att vilja se till att du är nära den rekommenderade Power inför själva raiden. Dessutom kommer det att göra det mycket enklare att ha rätt utrustning och teamuppställning för att slutföra raiden. Att upprätthålla en balans mellan jägare, trollkarlar och titaner kommer att säkerställa att du har ett hälsosamt utbud av klasser med hög skada per sekund som är bra vid fronten.

Med raids som är äkta endgame-utmaningar kommer du inte långt utan rätt vapen- och pansarmodifieringar. Dela belastningen bland ditt fireteam och se till att alla är utrustade med rätt elementärtyper samt ett brett utbud av Unstoppable-, Overload- och Barrier Piercing-vapen och utrustning för att säkerställa att du har bästa möjliga chans att övervinna utmaningen framför dig.

Destiny 2

Satsa på världens första Vault of Glass

Även om raids kan vara en rejäl utmaning, är de samtidigt några av de mest engagerande och spännande aktiviteterna Destiny 2 har att erbjuda. Så rekrytera ett fireteam, gör rätt förberedelser och dyk in så snart Vault of Glass öppnar den 22 maj för en chans att vinna den svårfångade World's First-titeln och raidbältet som kommer belönas till det första laget i världen som lyckas besegra Vault of Glass och den nyligen introducerade listan över Triumph, Tempo's Edge i Destiny 2.

Vi ger bort ett Emblem!

Destiny 2

För att fira Season of the Splicer ger vi på Gamereactor bort et exklusivt emblem i spelet till våra nordiska läsare. Vi har ett begränsat antal och det är först till kvarn som gäller så skynda dig att göra anspråk på din via denna länk. Du löser sedan in koden här.

Alla Emblemkoder har delats ut

För mer information om Season of the Splicer, kolla här.

Relaterade texter

2
Destiny 2: ShadowkeepScore

Destiny 2: Shadowkeep

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim snörade på sig rymdpjucken och återvände till månen för att ta sig an starten av det tredje året i Destiny 2...

4
Destiny 2: Black ArmoryScore

Destiny 2: Black Armory

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Det första innehållet till Destinys årliga content-paket är här och lämnar en hel del att önska för den som inte älskar att grinda...

4
Sony är nu officiellt ägare av Bungie

Sony är nu officiellt ägare av Bungie

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Medan vi fortfarande väntar på klartecken för att Microsoft ska få köpa Activision Blizzard, vilket är den överlägset största affären i spelvärlden någonsin, så går det...Loading next content