Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
artiklar

Disney+: Detta kan du titta på i december 2022

Som du nog förväntade dig lägger Disney till en hel del underhållning till sin prenumerationstjänst den här månaden, och vi hjälper dig att hitta de bästa godsakerna...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ingen kan det här med jul på samma sätt som Disney, och de har förberett en hel del familjeunderhållning och äventyr med jultema infölr december. Här är ett par förslag i en mängd olika genrer, med något för i stort sett alla.

HQ

Willow: Episode 3 - December 7
Historien började med att en blivande trollkarl, spelad av Warwick Davis, fördes iväg på en resa för att skydda den lilla kejsarinnan Elora Danan och besegra den onda drottningen Bavmorda. Nu fortsätter berättelsen med Davis som återtar sin titelroll, när han leder en osannolik grupp hjältar på ett uppdrag att skydda sin värld Andowyne från en ännu större fiende än vad de hade trott var möjligt.

Sumo Do, Sumo Don't - December 7

Detta är en annons:

Children of the Underground - December 7

Disney+: Detta kan du titta på i december 2022

The Simpsons S33 - December 7

The Villains of Valley View - December 7

Detta är en annons:

National Treasure: Edge of History Part 1 & 2 - December 14
Jess Valenzuelas liv vänds upp och ner när en gåtfull främling ger henne en ledtråd till en sekelgammal skatt som kan ha samband med hennes sedan länge döda far. Jess har en förmåga att lösa pussel, och hennes färdigheter sätts på prov när hon och hennes vänner följer en rad ledtrådar som är gömda i amerikanska artefakter och landmärken.

Disney+: Detta kan du titta på i december 2022

The Santa Clauses: Episode 6 - December 14
Scott kämpar för att klara av jobbet och samtidigt finnas till för sin familj. När han upptäcker att det finns ett sätt att gå i pension överväger Scott att avgå som jultomte och hitta en värdig efterträdare så att han kan bli en bättre far och make.

Film

HQ

Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules - December 2
En helt ny animerad film baserad på den andra boken i Jeff Kinneys omåttligt populära bokserie. Rodrick, en gymnasieelev med spikfrippa, är lat och odisciplinerad och tillbringar alldeles för mycket tid med att öva med sitt rockband Löded Diper. Även om han älskar att plåga Greg har han i slutändan en djup tillgivenhet för sin yngre bror.

Pentatonix: Around the World for the Holidays - December 2

HQ

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again - December 9
Nick Daley känner till museets gamla tavla som väcker allt till liv när solen går ner. Men när den galna härskaren Kahmunrah rymmer med planer på att låsa upp den egyptiska underjorden och frigöra de dödas armé, är det upp till Nick att stoppa den galna härskaren och rädda museet en gång för alla.

Weekend Family Christmas Special - December 9

Disney+: Detta kan du titta på i december 2022

Amsterdam - December 14
Från 20th Century Studios, New Regency och den hyllade filmskaparen David O. Russell kommer Amsterdam. Ett brottsepos som fångar hur tre vänner dras in i en av de mest chockerande intrigerna i amerikansk historia.

See How They Run - December 14

Generation YouTube - December 30Loading next content