Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Dreams

Dreams ger bättre möjligheter att skapa egna spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Playstation 4-exklusiva Dreams har tyvärr fallit lite i glömska, vilket känns trist med tanke på vilket mästerverk det är. Media Molecule har dock kämpat tappert för att supporta sitt spel sedan lanseringen förra året och nu är det dags för ännu mer av detta.

Det mest spännande för oss som inte är så bra på att skapa våra egna saker, är att Media Molecule lagt till ett spel som heter Ancient Dangers: A Bat's Tale. Detta är en så kallad "dungeon crawler" som kan spelas ensam eller med en vän, där vi ska bekämpa konstiga varelser och lösa pussel.

Samtidigt blir det lite enklare och smidigare att skapa dina egna saker i DreamShape 2.0 tack vare nya mallar, bättre menyer, rekommendationer och mycket mer. Specifikt nämner utvecklarna att mallar med olika svårighetsgrader kommer att göra det lättare att skapa bland annat 2D-plattformsspel, dungeon crawlers, sidoscrollande shoot-'em-up och minigolf. Dessutom är det möjligt att söka efter specifika kategorier, rekommendationerna i menyerna kommer att baseras mer på vad du vanligtvis letar efter och mycket annat du kan läsa mer i detalj om här.

HQ
Dreams

Relaterade texter

DreamsScore

Dreams

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Efter nästan ett år i early access är Dreams äntligen här på riktigt för att låta dig förverkliga alla dina drömmar.

0
Media Molecule-grundare lämnar spelvärlden

Media Molecule-grundare lämnar spelvärlden

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En veteran i spelvärlden har efter en tids funderande i samband med corona-pandemin bestämt sig för att pröva sina vingar i något helt annat sammanhang. Det handlar om...Loading next content