Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Du bör inte missa Armored Core VI: Fires of Rubicon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Nästa spel från den hyllade och älskade japanska utvecklaren, FromSoftware, gör sin debut senare i veckan. Fredagen den 25 augusti kommer Armored Core VI: Fires of Rubicon att lanseras på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox Series X/S-konsoler.

Utan tvekan är många av er redan sugna på att hoppa in i sci-fi action-RPG, men om du är på stängslet har vi skapat en användbar video för att visa varför du borde vara exalterad över den senaste delen av Armored Core-serien.

Vi tar en titt på berättelsen, som inte kräver tidigare seriekunskap för att kunna njuta av, såväl som den rundstrålande striden och de breda anpassningssystemen som låter dig bygga den perfekta mechen som passar din spelstil . Onödigt att säga, om du har letat efter några anledningar att plocka upp en kopia av Armored Core VI: Fires of Rubicon, kommer den här videon förhoppningsvis att hjälpa dig.

HQ

Dessutom, om du ser dig själv som lite av ett Armored Core-spelare eller är intresserad av att vinna några spännande godbitar baserat på den kommande titeln, kan du prova på frågesporten nedan för att vara med och vinna några priser, inklusive en lavalampa, T-shirt och keps.

Relaterade texter

Armored Core VI: Fires of RubiconScore

Armored Core VI: Fires of Rubicon

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Efter att ha varit förpassad till avbytarbänken i 10 år så är Armored Core äntligen tillbaka. Vi har testat Fires of Rubicon för att se om förväntningarna har infriats.Loading next content