Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

Du kan inte längre dejta dina familjemedlemmar i The Sims 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För ett par dagar sedan kunde vi rapportera om en bugg i The Sims 4 som lät oss dejta och bygga familj med våra egna familjemedlemmar, något som kändes långt utanför vad EA och Maxis hittils velat förmedla med serien.

Nu har utvecklarna till slut fått bukt med problemet i och med uppdateringen som de valt att kalla "Growing pains" eller "Växtvärk" på ren svenska. I och med detta har det nu satt stopp för simmarnas möjligheter att attraheras av sina egna släktingar och världsordningen i EA:s skruvade vardagssimulator kan återgå till det normala. Åtminstone för stunden.

The Sims 4

Relaterade texter

4
The Sims 4 (till konsol)Score

The Sims 4 (till konsol)

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

The Sims har tagit klivet över till den nuvarande konsolgenerationen. Hur väl står sig ett tre år gammalt spel proppat med nonsens, idag?

The Sims 4Score

The Sims 4

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Arga grannar, familjeproblem och ständig REM-sömn på oputsade trägolv - The Sims 4 är här och Simon har betygsatt...Loading next content