Svenska
Gamereactor
nyheter
Arma III

En miljon sålda Arma III

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tjeckiska Bohemia Interactive har verkligen järnkoll på det här med krigssimulering, något som även spelarna verkar hålla med om. En miljon sålda exemplar av Arma III har man sammanlagt lyckats kränga sedan släppet gör ungefär ett år sedan, vilket får anses som en imponerande siffra med tanke på hur smala spel av denna typ faktiskt är.

Marek Spanel, chef på Bohemia Interactive, Twittrade under gårdagen ut den glada nyheten, tillsammans med besked om en ny expansion samt två nya nedladdningsbara paket där vi ska få fördjupa oss lite extra i livet som prickskytt och helikopterpilot.

"#Arma3 has now sold 1 million copies. Thank you!"

Tidigare denna månad bräckte även deras zombie-lekstuga DayZ den ännu mer magiska gränsen två miljoner sålda exemplar, trots att de avrått alla från att köpa det ännu ofärdiga spelet. Bara det är värt en liten applåd.

Arma III

Relaterade texter

Arma IIIScore

Arma III

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Bohemia Interactive är tillbaka med ett av årets mest innehållsrika actionspel. Simon har spelat i mängder...

6
Rykte: Arma 4 är under utveckling

Rykte: Arma 4 är under utveckling

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det råder ingen brist på populära actionserier som säljer många miljoner, och många som försöker slå sig in på marknaden misslyckas brutalt. Arma-serien från Bohemia...

2
Ny mod lägger till Lego-gubbar i Arma III

Ny mod lägger till Lego-gubbar i Arma III

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Arma III är visserligen fyra år gammalt, men det har fortfarande ett mycket levande community och moddar har redan från start haft fullt stöd av utvecklarna. Det betyder...Loading next content