Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny

En närmare titt på nästa Destiny-uppdatering - Age of Triumph

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under kvällen visade Bungie upp vad vi kan förvänta oss av den sista uppdateringen till jätteprojektet Destiny under den första livestreamen av tre på Twitch. Uppdateringen går under namnet Age of Triumph och tanken är att fira av de tre åren som har gått sedan Destiny släpptes genom att låta spelarna återvända till aktiviteter som länge varit utdaterade. Raiderna Vault of Glass, Crotas End och Kings Fall bumpas alla upp till nuvarande light-nivå. Gamla favoritvapen som Fatebringer, Vision of Confluence och Hunger of Crota kommer alltså att finnas att samla som belöningar tillsammans med all specifik raid-utrustning med ett par nyheter på sig. Här är de viktigaste punkterna från kvällen:

• De gamla raiderna kommer tillbaka.
• Alla raider får light-nivån 390.
• Ny record book på hela 13 sidor.
• Raiderna och utmaningarna kommer rotera per vecka.

Vi passade även på att ringa upp community manager på Bungie, David "DeeJ" Dague, för att ställa några relevanta frågor om Age of Triumph och dess innehåll:

Är Age of Triumph den sista uppdateringen till Destiny?
- Givetvis kommer det mer Destiny men, pratar vi om äventyren i Destiny 1 är Age of Triumph det sista av dessa tre år vi kommer att uppleva tillsammans med det underbara communityn som har bildats kring spelet. Innan vi går vidare mot nya världar och berättelser vill vi att alla ska samlas en sista gång för att uppleva sina favorithändelser som har funnits genom åren. Det finns säkert nya vänskaper som för första gången ska få uppleva saker tillsammans och med den vänskapen kommer vår största "Record Book" någonsin som innehåller massvis av utmaningar att klara av.

Kommer light-nivån ökas?
- Vi ser Age of Triumph som en hyllning av saker spelarna redan har gjort och nu vill vi se till alla har en möjlig att nå högsta nivån, 400 light. Vi skapar en sista runda utmaningar för att se till att alla kan komma dit tillsammans.

Kommer vi få se nya vapen och/eller utrustning?
- Det vi kommer göra är att låta spelare ta sin favoritutrustning och dekorera den på nya sätt. Har du favoritdelar av utrustning från Vault of Glass kommer du kunna dyka tillbaka dit och samla på dig den igen. Alla tre raider kommer att öka i light-nivå för att matcha Wrath of the Machine vilket betyder att det kommer läggas till olika utmaningar så att alla raider är en väg till högsta nivån.

Häftigt, det är någonting som fansen har frågat efter länge.
- Absolut, det är definitivt ett rakt svar till den feedback vi har fått. Destiny-upplevelsen har alltid definierats genom att få nya saker och klara nya utmaningar och innan vi går vidare vill vi fira det. Detta är vårt avslutningsnummer.

Kommer det några ändringar till Crucible?
- Crucible kommer fortsätta att vara vad det alltid har varit, de enda ändringarna som kommer är de vi gör i balanseringarna. Det vi kallar vi kallar Age of Triumph heter även Destiny-uppdatering 2.6.0.

Finns det någonting du skulle vilja berätta om Age of Triumph?
- Jag ser mest fram emot att spelare ska få återuppleva sina bästa stunder i Destiny. Eftersom vi lägger till utmaningar i raiderna kommer dessa innehålla överraskningar även för de mest rutinerade spelarna. Det jag ser fram mest emot är att spelare som nu blivit vänner på senare tid kan uppleva material tillsammans för första gången någonsin.

Uppdateringen Age of Triumph kommer till Destiny den 28 mars, kommer du fira av spelet efter dessa tre år?

Destiny
Destiny
Destiny
Destiny

Relaterade texter

9
Destiny: Rise of IronScore

Destiny: Rise of Iron

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Redaktionens Destiny-proffs har mumsat på den senaste expansionen dygnet runt sedan det släpptes och satt betyg...

0
Inga fler uppdateringar till Destiny

Inga fler uppdateringar till Destiny

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bungie har inte hymlat med att tillägget Age of Triumph skulle bli den sista stora uppdateringen till Destiny, och nu har de definitivt slagit fast detta på sin hemsida...

3
Funko utannonserar Destiny-kollektion

Funko utannonserar Destiny-kollektion

NYHET. Skrivet av Lisa Dahlgren

Ännu en spelserie hakar på figur-trenden med Funko. Den här gången är det Destiny-karaktärer som får helt andra proportioner och stängs in i små lådor för att sedan...Loading next content