Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Esport: Spännande final i ESL Pro League

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det blev så jämnt som det kan bli i finalen i ESL Pro League Season 3, när matchen gick till fem kartor och avgjordes under övertidsspel. Tyvärr fick de båda svenska lagen, Fnatic och Ninjas in Pyjamas lämna turneringen i sina respektive semifinaler.

De lag som hade slagit ut de svenska hoppen var G2 Esports och Luminosity. På pappret en stark favorit i Lumonisity, men G2 Esports hade spelat bra under hela slutspelet och såg starkare ut än nånsin. Lagen bytte vinster mot varandra och efter två vunna kartor vardera var det till slut på Inferno som matchen skulle avgöras.

Ett litet ryck från brasilianarna i starten av matchen togs ifatt av G2 Esports och lagen bytte rundor med varandra ända fram till slutet. Kartan, matchen och turneringen fick avslutas på bästa möjliga sätt, på övertid. Här lyste kanske Luminositys lagspel fram, då de var starkast under de sista avgörande rundorna och lyckades vinna med 19-16.

Luminosity kan alltså placera ännu en buckla på hyllan, samt inkassera cirka 1,6 miljoner till lagkassan.

Final ESL Pro League Season 3
Luminosity - G2 Esports 3-2
Overpass 10-16
Train 16-13
Cobblestone10-16
Dust 2 16-11
Inferno 19-16

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content