Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Få en snabb genomgång av Black Desert Onlines nya Class Reboot-uppdatering med vår praktiska video

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Onsdagen var en viktig dag för fans av Pearl Abyss onlinerollspel Black Desert Online, då den koreanska utvecklaren släppte en omfattande uppdatering som drastiskt ändrade hur 17 av äventyrets 23 klasser spelas.

Uppdateringen, som kallas Class Reboot, ändrade och förändrade färdigheter och kombinationer för ett antal av de spelbara klasserna, och varje klass balanserades sedan om för att passa den nya versionen av den digitala sandlådan. Det är en uppdatering som även medförde ett nytt vintertema och som kommer följas av en ny region kallad Mountain of Eternal om några månader, så det finns verkligen mycket att se fram emot.

Oavsett om du är en ny spelare som inte har koll på vad som händer i Black Desert Online, eller om du är en veteran som vill ha en genomgång av vad alla dessa funktioner kommer att erbjuda, så har vi skapat en praktisk All You Need To Know-video för att få dig uppdaterad om Black Desert Online och Class Reboot-uppdateringen.

Se till att kolla in videon nedan, och om du vill börja spela redan idag kan du registrera dig på officiella webbplatsen här.

HQ
Black Desert Online

Relaterade texter

1
Nu är Black Desert Online gratis till PC

Nu är Black Desert Online gratis till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Har du varit sugen på att få provspela koreanska Pearl Abyss vanvettigt vackra onlinerollspel Black Desert Online, men ännu inte kommit till skott? Då tycker vi att du...Loading next content