Svenska
Gamereactor
nyheter
GRIS

Fem nya titlar anländer snart till Xbox Game Pass

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft fortsätter att addera spel till sin tjänst Xbox Game Pass, och under de kommande veckorna kommer man kunna lira fem nya äventyr förutsatt att man har en aktiv prenumeration. Kvintetten i fråga består av Everspace 2 som lanserades igår, och imorgon återvänder indieklassikern Firewatch efter att ha varit frånvarande ett tag. Den 18:e kan man sedan se framemot The Texas Chain Saw Massacre, och den 29:e är det som bekant dags att sätta klorna i pixel-liret Sea of Stars. Konsstycket Gris avslutar sedan kavalkaden med att göras tillgängligt den femte september, och vi kan nästan rekommendera er att testa detta enbart på grund av den vackra grafikstil.

Tyvärr kommer dock även ett par spel att försvinna innan månaden når sitt slut och här nedan kan ni se samtliga titlar som försvinner efter den 31 augusti.

Black Desert
Commandos 3 - HD Remaster
Immortality
Nuclear Throne
Surgeon Simulator 2
Tinykin

GRIS

Relaterade texter

Gris passerar en miljon sålda exemplar

Gris passerar en miljon sålda exemplar

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

För knappt ett och ett halvt år sedan släpptes det magnifika Gris till både PC och Switch, ett spel vi verkligen gillade tack vare den unika stilen och det fräscha...Loading next content