Svenska
Gamereactor
nyheter
Infamous 2

Fler detaljer om Infamous 2

Som ett releasedatum 2011

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Detaljer om Sucker Punchs Infamous 2 tros dyka upp på den pågående E3-mässan, men dessa har som vi berättat redan läckt ut från tidningen Game Informer. Nu har ännu fler detaljer dykt upp, som att Infamous 2 ska släppas 2011.

Utöver detta siktar man på en mer emotionell och personlig uppföljare. Vi kommer att få besöka en ny stad som en också ganska ny Cole MacGrath, superhjälten från det första Infamous.

Handlingen kretsar kring en ny fiende kallad The Beast, som sätter skräck i Empire City och även Cole, som måste träna upp sig igen. Nya superkrafter innefattar bland annat ionic vortex, en kraft som skapar en tornado. Vi utlovas även ett djupare närstridssystem.

Ett subtilare Karma-system, större bossar och fränare kameravinklar är annat som låter lovande för Infamous 2. Mer info lär komma under Sonys presskonferens i morgon.

Infamous 2

Relaterade texter

Infamous 2Score

Infamous 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

I uppföljaren till spelvärldens mest elektrifierade sandlåda får vi chansen att ytterligare finslipa superhjälteförmågorna

GRTV: Infamous 2-intervju

GRTV: Infamous 2-intervju

NYHET. Skrivet av Jonas Elfving

GRTV har träffat Infamous 2-producenten Brian Fleming i Köpenhamn för att tala om utvecklingen av den väldigt lovande Playstation 3-exklusiva actiontiteln. Ta en titt med ett klick



Loading next content