Svenska
Gamereactor
nyheter
The Beatles: Rock Band

Flera låtar till The Beatles: Rock Band försvinner inom kort

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

År 2009 släpptes The Beatles: Rock Band till Playstation 3, Xbox 360 och Nintendo Wii. Om du sedan dess gått runt och velat och vankat om huruvida du ska skaffa spelet eller inte kan det vara läge att skynda på beslutet, i alla fall om du är intresserad av några specifika delar av det brittiska bandets sångbibliotek. Harmonix har nämligen meddelat via deras forum att trettiotvå låtar av den pottfriserade kvartetten inte kommer kunna finnas tillgänglig för nedladdning efter den 5:e maj. Bland låtarna hittar vi bland annat kreationer som "All You Need Is Love", "Mean Mr.Mustard" och "Because" för att nämna ett par. Hela listan hittar du här.

Harmonix poängterar samtidigt att alla som har köpt låtarna innan de försvinner kommer få ha dem kvar, vilket givetvis får ses som en "trevlig bonus" för de som väljer att lägga ut lite kosing så här snart sju år efter spelets release.

På en skala från minus 12 till plus 9 Jonas Elfving-poäng, hur mycket påverkar detta dig?

The Beatles: Rock Band

Tack Gameinformer

Relaterade texter

The Beatles: Rock BandScore

The Beatles: Rock Band

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Harmonix ger sig på musikspelens heliga Graal och släpper ett Rock Band baserat på The Beatles musik...Loading next content