Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Förbered dig inför Halo: Säsong 2 med vår "Allt du behöver veta"-video

När den Showtime-producerade serien nu återvänder har vi granskat händelserna under förra säsongen innan vi vänder vår uppmärksamhet mot vad säsong två kommer utforska...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det är snart dags att återvända till Halo-världen igen. Spelfilmsversionen av 343 Industries TV-spelsserie, producerad av Showtime i samarbete med spelutvecklaren och Amblin Television, sparkar igång sin andra säsong den 9 februari på SkyShowtime.

Med Pablo Schreiber tillbaka i rollen som Master Chief och Jen Taylor vid hans sida som den alltid lika trogna AI:n Cortana, kommer den här säsongen ta vid efter händelserna i den spännande första säsongen, där den berömda spartanen leder sitt team och UNSC-styrkorna i ett försök att stoppa de främmande Covenant-styrkornas attack på mänsklighetens största fäste, planeten Reach.

Med en mängd ytterligare trådar i berättelsen att följa och nysta upp tillsammans med presentationen av ett av de mest ikoniska ögonblicken i all Halo-historia (Reachs fall), kommer den här säsongen även innehålla Master Chiefs resa ut bland stjärnorna i ett försök att hitta en av de eftertraktade Halo-ringarna, vilken kan vara lösningen på mänsklighetens problem, eller dess största hot hittills.

Skådespelarna från den första säsongen återkommer även här, och du se fram emot att följa de åtta avsnitt som utgör Halo: Säsong 2 på SkyShowtime när de släpps varje vecka efter en premiär bestående av två avsnitt den 9 februari.

Med detta i åtanke har vi skapat en praktisk All You Need to Know-video för att göra dig redo och förberedd inför showens återkomst. Var noga med att kolla in den nedan för att lära dig mer om den andra säsongen av Showtimes Halo-serie.

HQ

Relaterade texterLoading next content