Svenska
Gamereactor
nyheter
Mission: Impossible - Dead Reckoning

Författarstrejken i Hollywood sätter stopp för Mission Impossible Dead Reckoning Part Two

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sommarens stora actionfest är bara några veckor bort och Tom Cruise näst sista film i rollen som Ethan Hunt utlovat blir något alldeles speciellt. Uppföljaren, eller del två om man så vill, är redan under full produktion med cirka 40 procent av arbetet avklarat, men nu har det tagit tvärstopp. Detta på grund av den pågående författarstrejken i Hollywood och arbetet är långt ifrån det enda att springa på patrull på grund av situationen med WGA.

Inspelningen av de nya Mission Impossible-filmerna har varit kantad av svårigheter och manusförfattaren Christopher McQuarrie liknade situationen som är och varit med en våg som sveper in en efter en, "Efter varje tsunami kommer nästa tsunami".

"It's unrelenting, Behind each tsunami is another tsunami. We live in a state of 24-hour tsunami awareness. That's just what we do."

Exakt hur detta kommer påverka premiären av Mission Impossibles avslutande del är ännu oklart men Mission: Impossible - Dead Reckoning Part I kommer i varje fall få premiär den 12:e juli.

Tror du den avslutande delen blir försenad?

Mission: Impossible - Dead Reckoning
"Okej Tom, tryck plattan i mattan och kör rakt ut för stupet där borta".

Relaterade texterLoading next content