Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Forspoken

Forspoken kräver en hel del utrymme av ditt Playstation 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har alla varit där. Ett nytt spel har inhandlats och man sitter där med plirig blick av ren barnslig förväntan inför det äventyr man snart ska få uppleva. Men något går snett. Ett felmeddelande uppenbarar sig på skärmen. Du har ingen plats kvar. För att få ta del av det nya måste du göra dig av med något gammalt.

Det händer ju titt som tätt att spel av direkt hissnande storlekar släpps på marknaden och tvingar oss stackars konsumenter att radera något annat kärt från vår hårt pressade hårddisk för att få plats med den en mastodont som vi precis betalat för. Ett exempel är det första Call of Duty Warzone som förvisso var helt gratis att hämta hem men tog likväl upp ett utrymme som med råge översteg 100 GB.

Nu har Square Enix Final Fantasy-doftande open world-rollspel Forspoken fått sin filstorlek avslöjad av Playstation Game Size som på Twitter gått ut och meddelat att Luminous Productions fantasy-värld kommer att kräva hiskeliga 87,275 GB till Playstation 5. Värt att nämna är också att avslöjandet inte räknar med någon eventuell dag ett-patch så det är alltså en siffra som kan bli ännu större.

Forspoken

Är du villig att rensa fram utrymmet som krävs?

Forspoken

Relaterade texter

0
Gamereactor Live: Dags att spela Forspoken

Gamereactor Live: Dags att spela Forspoken

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Forspoken var ett mycket efterlängtat spel men har tyvärr fått ganska blandade betyg och detta har följts upp av ett brett spektrum av åsikter från fans; både positiva...Loading next content