Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport

Forza Motorsport kräver 132 gigabyte av din SSD till Xbox Series X

Det verkar som att Turn 10:s kommande racingspel är en enorm titel, och du kan nu förbereda dig genom att förladda det...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de största lanseringarna i höst är det kommande Forza Motorsport, vilket lanseras den 10 oktober till PC och Xbox Series X (du får dock fem dagars försprång om du bokar Premium-utgåvan).

Under natten startade förladdningen av spelet och tack vare detta vet vi nu att det är ett enormt racingspel som kräver inte mindre än 132 GB lagringsutrymme på Xbox Series X, och vi antar att det kan vara en bra idé att redan nu kolla in så du har så mycket ledigt. Till Xbox Series S är det lite lättare och behöver "bara" 97 gigabyte, medan PC-versionen är 119 gigabyte.

Detta kan dock växa lite om Turn 10 släpper en stor dag-1-patch, vilket är ganska vanligt nuförtiden, men vi har inte hört något om detta.

Forza Motorsport

Relaterade texter

Forza MotorsportScore

Forza Motorsport

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Efter en vecka på racingbanorna är Conny, i sin längsta recension så långt, redo att dela ut betyg till Turn 10:s efterlängtade åttonde del i sin Motorsport-serie...Loading next content