Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sinking City

Frogwares ber folk att inte köpa The Sinking City på Steam

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är inte ofta vi hör utvecklare be sina fans att inte köpa deras spel. Ändå är det exakt vad som hände under helgen med The Sinking City, detta på grund av ett rättsligt bråk vi tidigare skrivit om. Det togs bort från onlinebutiker i augusti, men gjorde nyligen comeback på Steam. Nu skriver utvecklaren Frogwares på Twitter att vi inte bör köpa spelet:

"Frogwares has not created the version of @TheSinkingCity that is today on sale on @Steam. We do not recommend the purchase of this version. More news soon."

Turerna kring The Sinking City är många, men handlar i stora drag om att Frogwares säger sig inte ha fått betalt av utgivaren BigBen Interactive och avbröt därför samarbetet. Spelet som nu finns till Steam är utgivet av Nacon utan utvecklarnas inblandning. Spelet finns även ute till Nintendo Switch, men den versionen är utgiven av Frogwares själva.

The Sinking City

Tack IGN

Relaterade texter

The Sinking CityScore

The Sinking City

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Frogwares detektivlir The Sinking City har varit efterlängtad av många, likaså av redaktionens räkosande göteborgare. André har lekt privatplit, spöat Cthulhu-avkommor och rynkat ihop ansiktet av märkliga buggar...



Loading next content