Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare III

Gamereactor Live: Actiondags med Call of Duty: Modern Warfare III

Häng med oss när vi tar oss an första timmen av den kampanjen i den tredje och avslutande delen i den nya Modern Warfare-trilogin...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Call of Duty: Modern Warfare III har äntligen släppts. Åtminstone delar av det för de som bokat någon av finversionerna av spelet. Det handlar mer exakt om kampanjen där vi får följa kapten Price och Task Force 141 som arbetar för att stoppa krigsförbrytaren Makarovs ansträngningar.

Om du gillar action med stor budget ska du naturligtvis inte missa det här, och det är därför vår brittiske redaktör Ben Lyons idag ska spela igenom den första timmen av spelet, med start vid den vanliga tiden 16:00 på GR Live-hemsidan.

Kolla in trailern nedan för en glimt av vad kampanjen har att erbjuda. Modern Warfare III lanseras som ett komplett spel, med multiplayer och zombies inkluderat, den 10 november 2023.

HQ
Call of Duty: Modern Warfare III
Världens bästa kapten Price är tillbaka för nytt råröj.

Relaterade texter

Call of Duty: Modern Warfare IIIScore

Call of Duty: Modern Warfare III

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Årets upplaga av Activisions hyperpopulära actionmonolit är släppt och det råder noll tvekan om att det är det svagaste i spelseriens mångåriga historia. Petter har recenserat...Loading next content