Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Gamereactor Live: Vi lever rövare i Saints Row

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Eftersom Gamescom tog all vår tid förra veckan, hann vi inte spela Saints Row i Gamereactor Live. Idag rättar vi dock till detta genom att dyka ner i äventyret, där vår värd Rebeca ska guida oss genom den första timmen av titeln.

Se till att hänga med när Rebeca gör Santa Illeso osäker på GR Live-hemsidan vid den vanliga tiden, alltså 16:00. Och innan vi går live, se till att även läsa vår recension av Saints Row, för att få en uppfattning om våra åsikter om titeln.

HQ
Saints Row

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

2
Embracers VD besviken på Saints Row-floppen

Embracers VD besviken på Saints Row-floppen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Även om Volition hade höga ambitioner för nya Saints Row, är det nog få som protesterar mot påståendet att inte riktigt fungerade. Försäljningssiffrorna är fortfarande...Loading next content