Svenska
Gamereactor
nyheter
SteamWorld Build

Gamereactor Live: Vi startar en gruvstad i SteamWorld Build

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idag är det lanseringstajm för den senaste delen i Thunderfuls charmiga spelserie, SteamWorld. Den senaste titeln är dock lite annorlunda än vad vi har kommit att förvänta oss från serien, eftersom det faktiskt är ett strategispel (med viss dungeon crawling) som ber oss att hantera och förbättra en gruvstad, samtidigt som vi ska bryta och övervinna faror djupt under marken i hopp om att samla in användbara material och resurser.

Vi har nyligen recenserat spelet, som du kan läsa våra fullständiga tankar om här, och idag tycker vi det är på tiden att du får kolla in spelet själv med egna ögon. Vår värdinna Rebeca ska nämligen senare idag lira igenom den första timmen av SteamWorld Build.

Med start klockan 17:00 kommer Rebeca spela öppningstimmen ur äventyret och du följer som vanligt allt på GR Live-hemsidan. Se till att dyka förbi för att kolla in denna mysiga titel.

SteamWorld Build
Du har arbete att göra både över och under marken.

Relaterade texter

0
SteamWorld BuildScore

SteamWorld Build

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har försökt gräva fram utomjordisk teknologi med hjälp av ett gäng kofösar-robotar i denna vilda stadsbyggare...Loading next content