Svenska
Gamereactor
artiklar
Fall Guys

Gamereactor Power Player: Fall Guys

Dags för oss på Gamereactor att skaka liv i vår serie med speltävlingar där vi vill utmana dig som läser i en rad olika spel... Först ut denna gång är en plattform-utmaning för kandidater vars tjurskallighet inte känner några gränser...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare talare i denna serie har med nostalgiska ögon blickat tillbaka till spelvärldens unga år, närmare bestämt en period under mitten av 80-talet då Nintendo-magasinet cementerade begreppet "Power Player", en spelare av mycket hög rang. Någon som inte skydde några medel för att nå sitt mål om att inte bara klara sina spel, utan genom hårt slit, all världens fritid samt en gnutta hjältemod, fullständigt tillintetgöra de stackars små äventyren. Lite drygt 10 år efter att denna legendariska era inletts så sattes även jag till världen och skaffade mig snart, under mina år på skolgården en egen bild av hur en sådan övermänniska till spelare kunde verka. Någon hade klarat av Classic-läget i Super Smash Bros Melee på "Very Hard" utan att använda "Continues" och en annan hade flera år senare, vid ett groteskt antal olika tillfällen, lyckats kalla in atombomben i Call of Duty: Modern Warfare 2.

Jag själv kan stoltsera med att vara nästintill oövervinnerlig i klassiska gamla partyspel till Gamecube, i stil med Mario Kart Double Dash, Kirby's Air Ride samt Mario Party 6 och än idag, när någon av dessa titlar plockats fram i det Mackegårdska residenset så suckas det högljutt i syskonskaran när det för oräkneliga tillfälle nummer sextusenfyrahundratjugosju står klart vem det är som malligt uppehåller sig längst upp på prispallen. Där jag hör hemma. Det är nu hög tid att återuppliva vår gamla tävlingsserie där vi några gånger i månaden utmanar er läsare till att uträtta stordåd i utvalda spel för att ta reda på om det existerar några "Power Players" mitt bland oss här på Gamereactor. Är det du? Du? Eller kanske du? Nu är det upp till bevis och vi drar igång med en utmaning som kräver skicklighet, vilja och en enorm beslutsamhet.

Gamereactor Power Player: Fall Guys: Ultimate Knockout


  • Spel: Fall Guys: Ultimate Knockout

  • Spelläge: Valfritt

  • Dräkt: "Dress to impress"

  • Mål: Att vara utmanaren med det högsta antalet totalt vunna kronor

Power Player: 156
Silver: 134
Brons: 112

Detta är en annons:

Ovan ser du vad som gäller för denna tävling. För att vinna behöver du samla på dig en total mängd kronor i spelet som matchar eller överskrider vårt antal. Det gör du antingen genom att vinna episoder, levla upp eller klara av dagliga utmaningar. När du är nöjd med din insats tar du ett screenshot där din "Crown Rank" tydligt syns och postar bilden i kommentarsfältet nedan. Skulle utmaningen sluta oavgjort så övergår kampen i en modetävling där vinnaren utses baserat på hur välklädd respektive Fall Guy är. Vi har aningar som tyder på att det finns en och annan veteranböna bland oss och nu är chansen här att bevisa att just du har färdigheter utöver det vanliga. Lycka till!

Fall Guys
Har du vad som krävs för att bli en Power Player?
Fall Guys
Redaktionens dykare har totalt skrapat ihop 156 kronor...
Detta är en annons:

Relaterade texter

0
Fall Guys fyller tre år

Fall Guys fyller tre år

NYHET. Skrivet av Conny Andersson

Det går inte att förneka att Fall Guys gjorde ett avtryck när det lanserades för tre år sedan till PC och Playstation. Utvecklarna på Mediatonic gav oss ett lite...Loading next content