Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
artiklar
Mario Kart 8 Deluxe

Gamereactor Power Player: Mario Kart 8 Deluxe

Dags för oss på Gamereactor att köra igång en serie speltävlingar där vi vill utmana dig som läser i en rad olika spel... Denna vecka är det dags för Mario Kart!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Någon gång under andra halvan av 80-talet blev uttrycket "Power Player" synonymt med att vara en spelare av rang, förevigat av Nintendo-klubbens utskick och sedermera Nintendo-magasinet. Detta var folk som hade klarat en massa spel, och jag och mina bröder läste ofta om bragderna och kände att vi var betydligt bättre. När vi slutade räkna, vill jag minnas att vi hade klarat över 100 spel, för på den tiden hade ju alla spel väldigt tydliga slut som gjorde att det var dags att hugga in på något annat. Eftersom spelen heller inte var särskilt långa och bröderna Mäki var tre stycken, klarade vi oftast det vi hyrde varje helg på ett dygn.

För min egen del är nog storheten som gamer kvar i gamla spel, än idag kan jag dansa mig igenom Life Force och Super Probotector utan fusk och gärna på högre svårighetsgrad, och jag vågar påstå att jag kommer köra snabbare än dig i Excite Bike samt hoppa längre i Track & Field II. Men det är ju bara tomma ord utan bevis såklart. Med start förra veckan återupplivar vi på Gamereactor begreppet och instiftar en ny del av vår site där vi två gånger i månaden ska utmana er läsare i utvalda spel och försöka hitta en "Power Player" bland Gamereactors läsare. Är du tillräckligt bra? Kommer ditt namn skrivas i sten och minnas för all tänkbar evighet som en mästare på TV-spel? Vi får se! Nu kör vi.

Gamereactor Power Player: Mario Kart 8 Deluxe
Spel: Mario Kart 8 Deluxe
Bana: SNES Rainbow Road
Bil: Circuit Special
Hjul: Crimson Slim
Glider: Plane Glider
Kubik: 150CC

Power Player: 1:41
Silver: 1:43
Brons: 1:45

Detta är en annons:

Här hittar du alla inställningarna som gäller inför denna tävling. För att vinna behöver du posta ett bildbevis liknande vårt där vi ser hur snabbt du tagit dig runt med samma förutsättningar. Vi misstänker att det finns flera skickliga Mario Kart-förare bland våra läsare, ta nu chansen och bevisa att du är allra bäst. Lycka till!

Vinst:
Vinnaren (den som är snabbast) får en Mi Smartbuld (LED) med 950 lumen, som går att styra via app, med din telefon. Lycka till!

Mario Kart 8 Deluxe
Mario Kart 8 Deluxe
Detta är en annons:

Relaterade texter

Mario Kart 8 DeluxeScore

Mario Kart 8 Deluxe

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Mario och company är tillbaka i sitt mest kompletta racingspel någonsin. Vi har kastat bananskal på varandra och satt betyg...Loading next content