Svenska
Gamereactor
artiklar

Gamereactors semester 2004!

Efter ännu ett år av knivskarp spelrapportering, rättvisa recensioner och djupa artiklar tog redaktionen semester...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ja, du läste rätt! Vi tog semester, inte tar eller kommer att ta, vi tog. Vi vet att du inte märkte av det då GR.se varit precis lika väluppdaterad och aktuell varje dag de sista veckorna som den alltid är. Faktum kvarstår, vi har haft semester... tre veckors lugn och ro (eller mja...) då vi gjort sådana saker som man gör på semestern. Vi har spelat spel, skrivit om spel, spelat lite mer spel och sedan skrivit även om dessa.

Vi bestämde oss imorse för att lägga upp lite typiska semesterbilder. Bilder från redaktionens sommarsemester 2004, håll till godo!

Bild 1
Martin och Bengt oroar sig över Jonas säkra och jämna puttande då redaktionsmästerskapet i urtrist minigolf avgjordes. Vann gjorde Martin över Jonas med ett slag. Benke menade att han aldrig spelat minigolf tidigare (vilket är struntprat, såklart) och var nöjd ändå med en stensäker tredjeplats

Bild 2
Jonas, Bengt och Martin var de som slogs om pallplatserna medan Sundberg, Petter och Jesper redan vid det fjärde hålet hade slagit sönder sina klubbor (och en av banorna... och en parkbänk som stod bredvid den första banan... och ett fridlyst träd).

Detta är en annons:

Bild 3
Petters ryggskada tillåter honom att sitta i endast korta stunder vilket innebär att han ofta lägger sig ned då vi alla samlas för att spela mot varandra. Här smiskar han resten av redaktionen i Halo, från golvet!

Bild 4
Micke är smått sanslöst säker på karaokespelet Singstar vilket han mer än gärna visade prov på under en av semesterns många spelkvällar. DVD-Johan menade på att Sundberg mest lät som en strykrädd sällskapshund medan Mäki tjatade om att få spela in hans vackra stämma.

Bild 5
Jonas gör sig redo för att sänka putten på bana #5. Den krökta ställningen med de breda benen menade Mäki var hans hemliga vapen i turneringen. Vi andra såg en slående likhet med träbenet Zeb Macahan.

Bild 6
Redaktionen på spelrea, vilda diskussioner huruvida Gregory Horrow Show är bra eller inte utbröt omedelbart.

Detta är en annons:

Bild 7
En jobbig chefredaktör häcklar oss andra efter tolv raka vinster i Mortal Kombat V.

Bild 8
Middag av finare sort då hela gänget möttes på den skotska puben Dalwhinnie i Östersund för lite oxfilé. DVD-Johan skrek av frustration då han såg sin portion, "Det här räcker ju knappt till för att känna smaken" menade han.

Bild 9
Gourmanden Jonas brer rikligt med lättmargarin på äkta jämtländskt tunnbröd (alldeles innan hans illrar får tag i smörgåsen och stjäl den, ilsnabbt!)

Bild 10
Petter körde en mer tillbakalutad och avslappnad puttstil som visade sig vara helt värdelös då han kom sist i minigolfturneringen.

Bild 11
Hela gänget på McDonalds för att avnjuta ännu en glutenfri, fettrik, fisljummen måltid som smakmässigt mest påminde om en blöt disktrasa.

Gamereactors semester 2004!
Gamereactors semester 2004!
Gamereactors semester 2004!
Gamereactors semester 2004!
Gamereactors semester 2004!
Gamereactors semester 2004!
Gamereactors semester 2004!
Gamereactors semester 2004!
Gamereactors semester 2004!
Gamereactors semester 2004!
Gamereactors semester 2004!


Loading next content