Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Bayonetta 3

Gamla Bayonetta-skådespelerskan hoppas du bojkottar Bayonetta 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är gamla nyheter att de två tidigare Bayonetta-spelens röstskådespelerska Hellena Taylor inte kommer att återkomma till Bayonetta 3, vilket släpps om knappt två veckor (tagga Mackegårds recension!). Nu har vi fått veta varför skådespelarbytet till Jennifer Hale (Shepard i Mass effect, Sarah Palmer i Halo och Ashe i Overwatch) inträffade. Och sanningen är inte vacker.

Medan Nintendo och utvecklaren Platinum Games har velat få det att se ut som att "en serie överlappande omständigheter" har gjort att Hellena Taylor inte kunnat fortsätta som Bayonetta, så har skådespelerskan själv tagit till Twitter för att avslöja de verkliga omständigheterna.

I en serie videor berättar hon att hon blev erbjuden ynka 4000 dollar (drygt 40 000 kr) för att återkomma som i Bayonetta i trean, vilket ska vara ett ordentligt skambud enligt branchstandard. Inte minst på grund av - som hon själv säger i videon nedan - att spelen hittills dragit in 450 miljoner dollar exklusive merchandise, och hur synonym Taylor har blivit med Bayonetta.

På grund av detta ber hon nu oss gamers att bojkotta Bayonetta 3 och eventuella spin-offs, där Hale troligen kommer att fortsätta skådespela den hårfagra häxan Bayonetta.

Kommer du att bojkotta Bayonetta 3?

Relaterade texter

Bayonetta 3Score

Bayonetta 3

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Johan har lajvat umbrahäxa i Bayonettas hett efterlängtade återkomst för att betygsatta seriens tredje del...

0
Ersättaren svarar på Bayonetta 3-bråket

Ersättaren svarar på Bayonetta 3-bråket

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Under helgen bestämde sig Hellena Taylor för att avslöja varför hon inte kommer återvända som vår favorithäxa i Bayonetta 3, och även om de flesta förståeligt nog har...Loading next content