Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima: Director's Cut

Ghost of Tsushima blir första PC-spel med full Playstation Network-integration

PC-versionen av Ghost of Tsushima lanseras snart till PC och låter dig se dina troféer, dina vänner och mycket annat...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under de senaste åren har Sony investerat kraftigt i PC-versioner av sina stora Playstation-titlar och en integration med Playstation Network verkar självklar, men har dröjt länge.

Nu är det dock officiellt: Ghost of Tsushima Director's Cut kommer till PC den 16 maj och blir först ut med full integration av Playstation Network. Det innebär att spelare kan aktivera ett Playstation-overlay via menyn eller genom att använda genvägen Shift+F1, där de kan komma åt sin vänlista, PSN-profil, troféer och inställningar.

PC-versionen har fullt troféstöd och har samma troféer som Ghost of Tsushima Director's Cut till Playstation 5. Om du loggar in på ditt Playstation Network-konto kommer alla dina troféer att överföras till PC-versionen och cross-play mellan Playstation 4, Playstation 5 och PC kommer finnas tillgängligt i co-op-delen Legends.

Ghost of Tsushima: Director's Cut
Playstation, fast till PC.

Z

Relaterade texter

Ghost of Tsushima: Director's CutScore

Ghost of Tsushima: Director's Cut

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sucker Punch Playstation 4-höjdare har fått en uppdatering och en hel del nytt innehåll. Är resan till det feodala Japan värd att göra igen?Loading next content