Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo TV

Halo-skådespelare: Om du inte accepterar Master Chief utan hjälm är detta inte en serie för dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I Halo-spelen tar Master Chief sällan av sin hjälm, men den tar förstås inte mycket plats eftersom man huvudsakligen spelar i förstapersonsperspektiv, och hans ansikte visas aldrig. En av förändringarna i TV-seriens tolkning är att Chief tar av sig hjälmen väldigt ofta, vilket fansen i allmänhet är ganska missnöjda med, i synnerhet som han även gör det i mer kritiska situationer.

Pablo Schreiber, som spelar karaktären, anser dock att det är ett svek mot källmaterialet att inte tolka det på ett sådant sätt att det passar ett nytt medieformat. I en intervju med SFX (via Gamesradar) säger Schreiber att om du inte gillar att Chief tar av sig sin hjälm i TV-serien, så är den nog inte för dig oavsett:

"People who don't feel the helmet was necessary to come off, they're at such an early conception of what the show could be. In order to examine the discrepancy between these two versions of the character [Chief and John-117], you can't tell that story without taking the helmet off. If you don't agree with the helmet coming off in the show, you don't like our show. So, there's no point discussing it."

Schreiber kallar den andra säsongen "mörkare" och att den handlar mer om det öppna kriget mellan mänskligheten och Covenant.

Halo TV
Det blir betydligt mer krig i den andra Halo-säsongen.

Relaterade texterLoading next content