Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls IV: Oblivion

Hästpansar i Oblivion populärt

Fortfarande en storsäljare för Bethesda

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För många spelare blev microstransaktionerna i Elder Scrolls IV: Oblivion ett hårt uppvaknande i den pågående generationen. Nu var inte spelen längre kompletta, utan ett absolut nödvändigt tillbehör som Horse Armor var tvunget att köpas till för 240 Microsoft-poäng.

Det blev ett ökänt tillbehör som än idag används som avskräckande exempel för mikrotransaktioner, och Bethesda har flera gånger själva sagt att det blev lite tokigt med just Horse Armor.

Nu har man berättat för Official Xbox Magazine att Horse Armor fortfarande är en populär grej att köpa till Elder Scrolls IV: Oblivion: "In one respect everything we've done has done well, including the much maligned horse armour", säger Peter Hines på Bethesda.

"I swear to you - I don't have the report in front of me, but multiple people bought horse armour yesterday! For some inexplicable reason. It happened, I promise.", avslutar Hines.

The Elder Scrolls IV: Oblivion
Skulle det vara någon mening att ha häst i Elder Scrolls IV: Oblivion var Horse Armor ett måste, och det används än idag som exempel på giriga, dyra och dåliga mikrotransaktioner.

Relaterade texter



Loading next content