Svenska
Gamereactor
nyheter
Helldivers II

Helldivers II-succén gör folk sugna på Starship Troopers

Efter att gamers skjutit förvuxna jätteinsekter i spelet, vill de uppenbarligen även se mer av detta på film...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Starship Troopers fick blandade recensioner vid premiären 1997 och nådde knappt break-even på bio. Trots det har den kommit att betraktas som en kultklassiker som haft stor betydelse för populärkulturen, något vi ser spår av än idag. Som i JättHelldivers II, till exempel.

Arrowhead Game Studios ultrapopulära spel har tveklöst Starship Troopers som en av sina främsta inspirationskällor, och de enorma framgångarna för spelet har nu fått folk att bli sugna på att se om filmen. X-analytikern MauroNL noterar att filmen fått ett rejält uppsving på sidor som Television Stats, IMDB och Wikipedia, och vi ska därmed kanske inte bli allt för förvånade om streaming-tjänster som har rättigheterna (Disney+ och säkert någon fler) snart börjar marknadsföra filmen på sin startsida - trots att den närmar sig 30 år och inte har något nytt på gång.

Helldivers II
Jätteinsekter är det nya svarta i spelvärlden.

Relaterade texter

Helldivers IIScore

Helldivers II

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Trots att han aldrig gjorde lumpen ligger nu jordens öde i händerna på Conny, som har slaktat insekter i rasande fart under de senaste dagarna...Loading next content