Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Hi-Fi Rush

Hi-Fi Rush tycks vara på väg att få mer innehåll

Tango Gameworks stora överraskning verkar ha mer innehåll på gång, att döma utifrån Steams databas...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hi-Fi Rush smygsläpptes i början av året under en Xbox-showcase, och blev snabbt en enorm succé med över två miljoner spelare och strålande recensioner (inklusive från oss här på Gamereactor). Sedan dess har vi inte hört mycket om dess framtid, även om spelet förbättrats med "quality of life"-uppdateringar, ett fotoläge och några andra saker.

Lyckligtvis verkar det som om Tango Gameworks och Bethesda planerar att göra något mer med titeln, vilket noterades av den erkända insidern Dusk Golem på Twitter. Inte mindre än sju Achievements har lagts till i SteamDB, varav alla är hemliga.

Hi-Fi Rush har för övrigt också en ganska generös rabatt på Steam just nu, precis innan Summer Games Fest och Xbox Games Showcase. Allt som allt verkar det som om Bethesda planerar någon form av innehållsuppdatering, eller kanske till och med en fullfjädrad expansion, till Hi-Fi Rush ganska snart.

Hi-Fi Rush

Relaterade texter

Hi-Fi RushScore

Hi-Fi Rush

RECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har greppat dödsguran och taktfast spöat robotar i överraskningen Hi-Fi Rush..Loading next content