Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy-Reddit förbjuder prat om J.K. Rowling

Det blir allt svårare att prata om Hogwarts Legacy och J.K. Rowling på internet då diskussion förbjuds...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mod-teamet för Hogwarts Legacy-subreddit skriver i ett långt inlägg att trots försök att lätta på förbud om J.K. Rowling, är detta inte längre något som kan fortsätta. Därför är samtal om författaren som skapat det universum spelet bygger på, och som så många älskar, är nu helt förbjudet.

I inlägget, som kan hittas här, förklarar bland annat att konversation kring Harry Potter-författaren "quickly spirals into bigoted language towards LGBTQ+ individuals" samt att "defending JKR is not the purpose of this subreddit".

Det finns fortfarande en plats för dem som är osäkra på om de kan köpa Hogwarts Legacy att diskutera sina känslor i en megatråd om etik, men annars verkar det som att alla omnämnanden av författaren omedelbart kommer tas bort från denna subreddit. Forumet Resetera gick nyligen ännu längre och förbjöd allt prat som rör Hogwarts legacy.

Är förbud att prata om Harry Potter-relaterade saker en bra lösning, tycker du?

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...Loading next content