Svenska
Gamereactor
nyheter

Indie Game: The Movie i mustig specialutgåva

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den hyllade speldokumentären Indie Game: The Movie kommer nu i ett antal pixelfärska specialutgåvor fullproppade med extramaterial. Totalt kommer hela härligheten ligga på 300 minuter (eller fem timmar) komprimerat på tre skivor, exklusiv samlarutgåva eller som DLC.

Minst 200 minuter skall enligt uppgift bestå av aldrig tidigare visat material, och samtidigt som du får en djupare inblick i hur det är att utveckla spel på indienivå får du återigen stifta bekantskap med människorna bakom framgångsrika Fez, Super Meat Boy och Braid. Det hela kan i princip betraktas som tre extra filmer som bygger vidare på originalet.

Specialutgåvan kommer att skeppas i tre olika versioner, med lite olika innehåll. En lättare digital version för de som redan äger originalet, en exklusiv samlarutgåva handtillverkad av teamet bakom dokumentären själva, samt de tre skivorna som bland annat bjuder på 1080P HD och 5.1-ljud. Är du nyfiken på exakt vad som ingår i vilken version har våra vänner vid VG247 knåpat ihop en fullständig lista.

Indie Game: The Movie i mustig specialutgåva


Loading next content