Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Information om alla nya funktioner i Elder Scrolls Online: High Isle, som släpps till PC idag

Nu finns ändå mycket mer att göra i Bethesdas superpåkostade onlinerollspel, och om några veckor är det konsolspelarnas tur...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Idag är det officiella premiärdatumet för PC-versionen av The Elder Scrolls Online: High Isle, vilket är nästa stora expansion till ZeniMax Onlines onlinerollspel. Den här expansionen tar spelarna till Bretons hemland och innehåller en mängd nya berättelser och funktioner, så för att se till att du är uppdaterad kring allt som erbjuds har vi skapat den här korta sammanfattningen.

HQ

Först och främst kommer den här expansionen att fortsätta berättelsen Legacy of the Bretons som började i mars med Ascending Tide DLC. I expansionen High Isle kommer vi dock få utforska denna story ytterligare genom att åka till Bretons hemland för att uppleva det ridderliga samhälle de lever i, ett samhälle som är på randen till krig.

Vi har fått veta att vi kan förvänta oss en historia som kan skryta med 30 timmars unikt storyinnehåll och som kommer att ta spelarna till ett gäng unika platser över High Isle, vilka aldrig tidigare upplevts i The Elder Scrolls. Vad kommer detta att innehålla, frågar du dig kanske? Jo, bland annat majestätiska slott, farliga djungler och höga vita klippor som alla utgör en verkligt intressant värld att utforska.

The Elder Scrolls Online: High Isle
The Elder Scrolls Online: High IsleThe Elder Scrolls Online: High Isle

När det gäller vad mer High Isle har att bjuda på, kan vi se fram emot ett par nya följeslagare, nya Public Dungeons, World Bosses, Delves och till och med helt nya World Events som heter Volcanic Vents. Och detta är ovanpå en Trial för 12 spelare kallad Dreadsail Reef, olika fristående uppdrag, mängder av förbättringar och uppdateringar av livskvaliteten och införandet av ett kortbaserat minispel kallat Tales of Tribute.

Detta är ett minispel som låter dig bygga en kortlek genom att spela mot andra datorkontrollerade personer eller spelare av kött och blod på olika tavernor runt om i Tamriel. Det sägs vara ett snabbt och taktiskt spel som till och med har stöd för leaderboards, så du kan visa upp din talang på hela servern. Det kommer naturligtvis att finnas belöningar för att vinna Tales of Tribute, liksom samlarobjekt och prestationer, så se till att sätta dig på en stol, hälla upp lite mjöd och ge det en chans.

The Elder Scrolls Online: High IsleThe Elder Scrolls Online: High Isle

Men eftersom detta är en stor expansion kommer The Elder Scrolls: High Isle erbjuda otaliga andra möjligheter, och många av dem kommer du att upptäcka genom att helt enkelt dyka in och utforska vad det bretonska hemlandet har att erbjuda. Och det kan du göra redan idag, till PC vill säga, eftersom expansionen High Isle lanseras på svenska nationaldagen till PC, Mac, Steam och Stadia.

Konsolspelare behöver dock inte vänta mycket längre, eftersom High Isle kommer till Playstation och Xbox om ett par veckor, den 21 juni för att vara mer exakt.

HQ

Relaterade texterLoading next content