Svenska
Gamereactor
nyheter
Indiana Jones and the Great Circle

Inget Starfield eller Indiana Jones till Playstation och Xbox fortsätter med exklusiva spel

Det finns dock fyra hemliga undantag, varav två stycken av dem tros vara Sea of Thieves och Hi-Fi Rush...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Official Xbox Podcast släppte precis ett specialavsnitt som inkluderade den framtida strategin för Xbox. Det har varit en hel del rykten där vissa hävdat att Microsoft överväger att släppa sin strategi med exklusiva spel, och detta var också huvudtemat.

Det visar sig nu att de tidigaste ryktena var sanna, men de senare var det däremot inte. Fyra spel, alla till synes åtminstone över ett år gamla, kommer faktiskt till andra format. Inga titlar avslöjades, men det finns ganska säkra antydningar och läckor som visar att Hi-Fi Rush och Sea of Thieves är två av dem - vilket är vad de tidigaste ryktena handlade om. Pentiment tros vara det tredje spelet, medan det fjärde kan diskuteras (kanske Grounded?). Teamen kommer själva att få presentera dessa multiformattitlar, så vi får helt enkelt vänta och se.

Det ryktades också tidigare att Starfield och det kommande Indiana Jones and the Great Circle skulle bli multiplattformsspel - vilket förnekades bestämt av Spencer. Så i grund och botten verkar väldigt lite ha förändrats.

Indiana Jones and the Great Circle
Indiana Jones förblir en Xbox-äventyrare, och Xbox exklusivitetsstrategi ligger till synes fast.

Relaterade texterLoading next content