Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Wolverine

Insomniacs Wolverine-spel delar universum med Spider-Man

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det finns troligtvis ingen som har missat att Marvel's Spider-Man 2 släpptes förra veckan och har fått riktigt fina betyg världen över, inte minst från Gamereactors egen Henric som delade ut en stark 9:a i sin recension.

Insomniac som har stått för utvecklingen av Spindelmannens senaste tre installationer i spelvärlden är dock inte klara med Marvels universum utan arbetar även på ett Wolverine-spel sedan en tid tillbaka. Nästan ingenting är i nuläget känt om projektet men i en intervju med youtube-kanalen Kinda Funny nämnde Bryan Intihar, som är Senior Creative Director på Insomniac, att deras version av Wolverine och Spider-Man lever i samma universum.

Sedan tidigare vet vi att studions Spider-Man-spel utspelar sig på Earth-1048 och med fyra korta ord bekräftade Intihar att så även är fallet för Wolverine. "They're all 1048"

Alla tre titlar från Insomniac med Peter Parker och Miles Morales i huvudrollerna har varit fullproppade med referenser till andra hjältar och med beskedet att alla verkar inom ramarna för samma jordklot kan vi med stor säkerhet vänta oss att även eventuella framtida Marvel-spel från studion kommer att utspela sig i den världen. Huruvida detta är början på ett nytt expanderande speluniversum i Marvel-världen kan vi förstås bara spekulera i men det är onekligen spännande att höra hur Insomniac tänker kring sina hjältar samexistens.

Vilka hjältar hoppas du ansluter sig till Earth-1048 i framtiden?

Marvel's Wolverine
"That's not a knife."

Relaterade texter

2
Rykte: Marvels Wolverine släpps 2025

Rykte: Marvels Wolverine släpps 2025

NYHET. Skrivet av Niclas Wallin

Det är fortfarande inte mycket vi vet om Insomniacs kommande Wolverine, men nog är det åt det hållet vi nu riktar blickarna främst efter att Spider-Man 2 ju släppts...Loading next content