Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario vs Donkey Kong

Kluriga pussel och charmiga världar i ny Mario vs Donkey Kong-trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mario vs Donkey Kong är senaste i raden av omarbetade klassiska Mario-titlar som fått nytt liv till Switch. Medan vi fortfarande har drygt en månad kvar tills det släpps, har Nintendo nu gett oss en ny trailer att njuta av.

I trailern, som du kan kolla in nedan, får vi en bra titt på de nya funktionerna som erbjuds i Mario vs Donkey Kong. Nya världar har lagts till i form av Merry Mini-Land och Slippery Summit, vilka dessutom innehåller nya fiender och teman.

Det kommer också att finnas nya sätt att spela om du vill ha mer eller mindre utmaning. Time Attack är ett nytt läge där du ska försöka klara av nivåerna på bästa tid, medan Casual ger mer utrymme för misstag.

Mario vs Donkey Kong lanseras den 16 februari till Switch.

HQ
Mario vs Donkey Kong
Ett lite otypiskt Mario-äventyr gör snart comeback.

Relaterade texter

0
Nytt klipp visar co-op i Mario vs Donkey Kong

Nytt klipp visar co-op i Mario vs Donkey Kong

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Visst, innehållet i det kommande Mario vs Donkey Kong är baserat på ett äldre spel med samma namn, vilket därmed gör detta till en remake. Men Nintendo introducerar också...

4
Mario vs Donkey Kong utannonserat till Switch

Mario vs Donkey Kong utannonserat till Switch

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Verkligheten överträffar ofta ryktena när det gäller utannonseringar från Nintendo Direct. Många förväntade sig ett nytt F-Zero men fick ett battle royale, och de som...Loading next content