Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV

Kokbok med recept från Final Fantasy XIV släpps senare i år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är alltså en kokbok på gång, med den eventuella titeln The Ultimate Final Fantasy XIV Cookbook och den kommer att innefatta diverse recept från Eoreza.

Boken kommer att vara på 192 sidor och innehålla 70 olika recept med tillhörande bilder. Enligt Wario64, som tydligen har fått se ett utkast av den kommande kokboken, och därmed också har sett den eventuella titeln så inkluderar boken också ett förord skrivet av mannen bakom Final Fantasy XIV, Naoki Yoshida. På Amazon, där den nu går att förbeställa listas den än så länge endast som "Licensed Video Game Cookbook".

Det finns i dagsläget inga uppgifter om exakt vilka recept som kommer att finnas med i boken men vi hoppas väl i alla fall på att alligatorsallad har en given plats. Kokboken släpps 9:e november i år.

Kommer du att köpa boken och slänga ihop något riktigt överraskande till dina middagsgäster?

Final Fantasy XIV
Kan den här rackaren tillagas tro?

Relaterade texterLoading next content