Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros Ultimate

Kolla in en aldrig tidigare visad demo av första Super Smash Bros

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De senaste åren har Nintendo blivit om inte duktiga så i alla fall bättre på att förvalta sin legendariska spelhistoria. Slagsmålsserien Super Smash Bros har dock alltid varit en slags hyllning till utvecklaren själv, med hopplockade karaktärer, miljöer, musik och memorabilia från diverse Nintendoserier.

Därför är det kanske inte så konstigt att Masahiro Sakurai, producenten bakom Smash Bros, nu släppt en officiell, kommenterad video där han pratar om en tidig build av vad som skulle komma att bli Super Smash Bros till Nintendo 64, men som från början hette Dragon King: The Fighting Game. Det är inget annat än ren spelhistoria, så jag föreslår att ni inleder helgen men att slå en kik HÄR, och njuter av lite härligt dimmig, lågupplöst Nintendomys.

Tyvärr finns det ännu inga tecken på att den 23 år gamla installationen av Super Smash Bros kommer till Nintendo Switch Online, men man kan alltid hoppas.

Super Smash Bros Ultimate
Super Smash Bros: Ultimate - vad Dragon King: The Fighting Game mynnat ut i
Super Smash Bros Ultimate

Relaterade texter

Super Smash Bros UltimateScore

Super Smash Bros Ultimate

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nintendo utlovar självsäkert att bjuda på den ultimata Smash Bros-upplevelsen. Vi har tagit reda på om de har täckning för sina löften...Loading next content