Svenska
Gamereactor
nyheter
Ori and the Will of the Wisps

Köp Ori and the Will of the Wisps och rädda regnskogar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En trevlig trend i spelvärlden senaste åren, är att många utvecklare och utgivare ger möjligheten att göra en god gärning samtidigt som man får något kul för besväret. Så sent som förra månaden har vi exempelvis Rares speciella Sea of Thieves-segel (som vi rapporterade om) som du kunde köpa och på det sättet ge en slant till organisationen Stand Up To Cancer.

Nu har iam8bit, mest kända för soundtracks på vinyl och fysiska lyxutgåvor av smalare spel, dragit igång en kampanj. Om du köper Ori and the Will of the Wisps till Switch från dem fram till och med den 13 december (Lucia!), så donerar de 5% av priset till Rainforest Trust:

"From now until December 13, buy any physical OR digital version of Ori and the Will of the Wisps on Nintendo Switch and 5% of your purchase will go directly to support the Rainforest Trust's efforts in preserving and protecting millions of acres of tropical habitats."

De lägger till att de betraktar "the privilege of publishing Ori and the Will of the Wisps as an opportunity to give back". Eftersom detta är ett av årets bästa spel, varför inte passa på att ge dig själv en mysig julklapp och på samma gång bidra till att rädda de hänsynslöst snabbt krympande regnskogarna?

Surfa över till på denna länk, där du sedan kan köpa någon av de olika digitala och fysiska utgåvorna.

Ori and the Will of the Wisps

Relaterade texterLoading next content