Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Kratos röstskådespelare kommenterar Bautista-förslaget till TV-serien God of War

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Christopher Judge, röstskådespelaren bakom Kratos och tillika mannen som satte världsrekordet för det längsta The Game Awards-talet i december, har varit ganska högljudd på Twitter den senaste tiden efter att det föreslogs på nätet att Dave Bautista skulle spela Kratos i Amazons kommande God of War-serie.

Judge många fans har på Twitter ställt sig på röstskådespelarens sida, däribland Roger Clark (Arthur i Red Dead Redemption 2), som sade att folk inte vet hur motion capture i spel fungerar och tror att allt är gjort i ett bås.


Judge skrev en uppföljande tweet senare under dagen där han skrev "Don't get me wrong, I think Dave Bautista is great, but...", vilket antyder att han hellre skulle vilja vara den som väcker karaktären till liv i filmatiseringen.

Vi har ännu inte hört några nyheter om vem som ska spela Kratos eller Atreus i God of War-serien, men det känns svårt att tänka sig förstnämnda karaktären med annat än Christopher Judge stämma.

God of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content