Svenska
Gamereactor
nyheter
Songs of Conquest

Lanseringsdatum för Songs of Conquest 1.0 är spikat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det vankas strider i fantasifyllda konflikter med det svenskutvecklade Songs of Conquest. En titel som inspirerats av Heroes of Might and Magic och King's Bounty. Om du följt utvecklingen av projektet vet du säkert att det är i early access. Men det ska det bli ändring på. Carl Toftfeld lead game designer på Lavapotion sa såhär:

Songs of Conquest är ett resultat av åratals passion, hårt arbete och kärlek för denna genre, och att se det nå 1.0 är en otrolig milstolpe för oss. Vi är väldigt stolta över hur långt spelet har kommit i early access och skulle inte vara här idag utan den otroliga feedbacken och stödet från spelare som redan har dykt in.

Den 20:e maj kommer 1.0 versionen av titeln att lanseras med en fjärde kampanj och det kommer att släppas fullt ut på PC. I en trailer för spelet bekräftas detta officiellt. Vill du uppleva omgångsbaserade strider, stadsbyggande, sånger och rollspelande i ett enda paket är det värt att hålla ögonen på.

Songs of Conquest
Det påminner mycket om forna klassiker som Heroes of Might and Magic.

Relaterade texter

Songs of Conquest släpps tidigt 2022

Songs of Conquest släpps tidigt 2022

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Det Heroes of Might and Magic inspirerade Songs of Conquest visades upp igen med en ny trailer. Blandningen mellan rollspel, stadsbyggande och taktiska omgångsbaserade...Loading next content