Svenska
ARTIKEL - SPONSRAT INNEHåLL

Låt GeForce Now ge liv åt dina gamla prylar

Vi samarbetar med Nvidia kring ett ädelt uppdrag för att förvandla din gamla utrustning till solida spelmaskiner igen via molnet...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Oavsett om det handlar om bärbara datorer, smartphones eller TV-apparater kan vi nog alla hålla med om att tekniken har blivit allt dyrare och att försöka hålla jämna steg med den tekniska utvecklingen kan vara en kostsam affär. Det är därför vi för närvarande ser en sund mottrend där konsumenterna försöker få ut det mesta ur sin gamla teknik.

HQ

Gamla datorer kan förvandlas till servrar för CS:GO eller Minecraft, äldre bärbara datorer kan bli pålitliga Chromebooks med en snabb och gratis ChromeOS-installation, och med ett snabbt köp av en handkontrollklämma kan en Playstation/Xbox-dito och en äldre smartphone bli en portabel molnenhet för gejming på resande fot. Vardagsrummen kan till och med förvandlas till biografer med USB-projektorer - perfekt för spelande tillsammans.

Låt GeForce Now ge liv åt dina gamla prylar

GeForce Now ger dig tillgång till en egen högklassig speldator direkt via internet och erbjuder banbrytande visuella funktioner som DLSS3 och till och med dedikerad Ray-Tracing, allt med låg latenstid. Lägg därtill stöd för ultrabred skärm, 4K-upplösning med 120 eller 240 bilder per sekund och NVIDIA Reflex i mer konkurrenskraftiga scenarier, och du har en spelupplevelse som nått en punkt där du får all grafikprestanda utan krångel. Föreställ dig det i ett sådant här ögonblick: en dammig gammal PC eller Mac, en gammal smartphone, dina syskons gamla Chromebook från college - allt detta kan nu fungera som en högklassig spelmaskin så att du inte behöver göra dig av med dessa saker så snabbt.

Biblioteket utökas hela tiden, och 24 nya spel har lagts till bara under den senaste månaden. Det är utöver de 1500 titlar som redan finns tillgängliga. Watch Dogs: Legion, Immortals Fenyx Rising, The Valiant och The Division 2 är alla redo att avnjutas, och alla moderna funktioner, som till exempel samarbete på delad skärm i de spel som stöder det, blir omedelbart möjliga tack vare molnets kraft.

Till exempel: besöker du familjen med bara en smal ultrabook i ryggsäcken? Inga problem. Med GeForce Now kan du spela med de stora pojkarna på din egen RTX 4080-utrustade maskin över hela internet - och du kan till och med prova på det gratis. Det finns verkligen ingen anledning att inte testa GeForce Now och inte vara med i den tekniska utvecklingen på ett enklare sätt.

Med två premiumalternativ för medlemskap har du full kontroll över din spelupplevelse. Prioritetsmedlemmar kan njuta av upp till sex timmars spelsessioner, Ray-Tracing i realtid med RTX aktiverat, högre upplösningar och snabbare bildfrekvenser - allt medan de är anslutna till en dedikerad premiummaskin.

Låt GeForce Now ge liv åt dina gamla prylar

Det helt nya Ultimate Membership tar spelarnas upplevelser till nästa nivå. Tillsammans med tillgång till en dedikerad RTX 4080-maskin, snabbare servrar och åtta timmars spelsessioner kan spelarna njuta av en ultrabred upplevelse eller skarp 4K-upplösning med upp till 120 bilder per sekund. Om du känner dig extra tuff kan du slå på Competitive Mode och uppleva upp till 240 bilder per sekund och NVIDIA Reflex - tillgängligt i tävlingstitlar som Fortnite, Rocket League och Rainbow Six: Siege.

Det finns inte längre några tekniska begränsningar som kan hindra dig från att spela så bra som möjligt, så kolla igenom din gamla elektronik och se om du kan byta ut äldre utrustning mot molnets kraft.

Skriv upp dig för GeForce Now här.Loading next content