Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Lich King är tillbaka och vi firar det med livestreams och priser

Den fjärde och sista livestreamen drar snart igång med Vikings-stjärnan Alicia Agneson vid rodret...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Innan vi börjar, svara på vår quiz här så deltar du i tävlingen om en mängd häftiga priser. Du kan läsa mer om dem nedan.

Är du med nu? Okej, låt oss gå mot Nordend. Blizzard har haft enorma framgångar med att erbjuda inbitna World of Warcraft-fans att spela i just den version av den expansiva världen som de föredrar. Detta har förverkligats genom Classic-versionerna, och nu har vi nått fram till många människors ultimata favorit - Wrath of the Lich King.

Expansionen kom 2008, och för många är det den perfekta balansen mellan tillgänglighet, utmaning och social interaktion. Denna utgåva är snart på väg att lanseras och för att fira det har vi slagit oss ihop med Activision Blizzard för en storskalig nostalgifest med livestreams, frågesporter och priser.

Livestreams - En "Scandinavian Tour"

HQ

Först och främst kan vi avslöja att vi under den närmaste tiden kommer ha fyra gigantiska live-streamar med berömda gäster, som du kan titta på via vår live-side. Tiderna som gäller är:


  • Den 31 augusti kommer Oscar Dronjak från bandet Hammerfall förbi tillsammans med SNOWMIXIY och AnnieFuschsia.

  • Den 6 september får vi återigen sällskap av streamers SNOWMIXIY och AnnieFuschsia.

  • Den 14 september kommer Vikings-skådespelaren Alex Høgh Andersen att vara i studion med streamarna Sjeletyven och Johnni Gade.

  • Den 27 september får vi sällskap av skådespelerskan Alicia Agneson (också från Vikings), återigen med Sjeletyven och Johnni Gade.

Nedan kan du se repriser av tidigare streams

Livestream med Alex Høgh Andersen, Sjeletyven och Johnni Gade

HQ

Livestream med Oscar Dronjak från Hammerfall, SNOWMIXY och AnnieFuschia

HQ

Livestream med SNOWMIXY och AnnieFuschia

HQ
World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Valter Skarsgård och så mycket mer

Inte bara det, utan vi har också ett ganska framträdande besök av Valter Skarsgård, som minns äldre expansioner av World of Warcraft, och vi tog en tur till Borean Tundra i Northrend med honom och pratade lite om hans karriär. Du kan se videon nedan. Om du saknar lite gammalmodig hype har vi även förberett lanseringen med en video. Du hittar även den nedan:

HQ
HQ
HQ
HQ

Priser och information

Men det är inte allt. Det finns också priser att vinna, och just nu har vi en fin kopia av Arthas Helmet of Domination som väntar på att hitta ett hem, en gigantisk Arthas-staty, samt ett Pandemic-inspirerat Wrath of the Lich King-brädspel, t-shirts och originalutgåvor av expansionen i Collector's Edition som inte öppnats sedan lanseringen 2008. Förhoppningsvis har du deltagit i frågesporten högst upp i nyheten, men du kan dessutom vinna genom att kolla in var och en av de fyra livestreamarna.

Det finns både priserna ovan och något så enkelt som Game Time-koder för två månader vardera, och vi har många sådana.

Vi antar att det därmed inte finns något annat att säga än; The King is Back!

Relaterade texterLoading next content