Svenska
Gamereactor
nyheter
Mafia IV

Mafia 5 tycks redan vara under förproduktion

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots att så många insiders hävdar att Hangar 13 nu har börjat arbeta med Mafia IV på allvar, har spelet inte utannonserats ännu. Ändå verkar det som om studion och utgivaren 2K Games är så säkra på seriens framtid att de har börjat skissa på Mafia 5.

LinkedIn står det i en platsannons (via GamingBolt) att de letar efter en Executive Producer som kommer spela en avgörande roll i en "succesful delivery of a major new title". Specifikt nämner de att projektet är i förproduktion hos Hangar 13, men Mafia IV förväntas redan vara i full produktion och det kan därför inte vara denna titel de menar.

Uppgifterna stämmer överens med en Bloomberg-rapport från journalisten Jason Schreier förra året, där han hävdade att studion redan nu arbetar med Mafia 5 för att se till att väntan inte blir för lång mellan kapitlen.

Ser du fram emot mer Mafia?

Mafia IV

Relaterade texter

3
Rykte: Mafia IV ska visas ganska snart

Rykte: Mafia IV ska visas ganska snart

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi vet att Mafia IV är på gång, men bortsett från det vet vi egentligen ingenting om nästa kapitel i den hyllade serien. Med det sagt har det dock florerat massor av...Loading next content