Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe får fem nya förare

Efter att Birdo nu lagts till, har fansen noterat att det kommer många fler racingglada tillskott till ensemblen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mario Kart 8 Deluxe är fortfarande det mest populära spelet till Switch, trots att det rent tekniskt sett bara är en remaster av ett original som har nio år på nacken (Mario Kart 8 kom till Wii U år 2014). Det här har lett till att Nintendo förra året utannonserade och började släppa massor av nya banor i sitt Booster Course Pass.

Den senaste vågen banor till Booster Course Pass inkluderar dock även en förare, nämligen Birdo. Och nu har spelarna noterat att det förutom den äggskjutande ruskpricken verkar vara ytterligare fem karaktärer på gång.

Mario Kart 8 Deluxe

På skärmen för karaktärsval finns det nu som synes fem tomma platser för karaktärer som lär introduceras i framtida DLC. Vilka det blir återstår att se och Nintendo är som bekant inte rädda för att blanda in karaktärer utanför Svampriket (såsom Link och Isabelle). Vi håller tummarna för Diddy Kong!

Vem hoppas du läggs till i Mario Kart 8 Deluxe?

Mario Kart 8 Deluxe

Relaterade texter

Mario Kart 8 DeluxeScore

Mario Kart 8 Deluxe

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Mario och company är tillbaka i sitt mest kompletta racingspel någonsin. Vi har kastat bananskal på varandra och satt betyg...Loading next content