Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Mario Bros Wonder

Marios nya röstskådespelare officiellt avslöjad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra veckan ryktades det att skådespelaren Brian Hull skulle ersätta Charles Martinet som Marios röst i Super Mario Bros Wonder efter att han listats i rollen på IMDB, men mannen själv förnekade detta tidigare i veckan. Därefter publicerade någon en lista över röstskådespelare som förmodligen var hämtade från en kioskdemo av spelet, vilket fick många att tro att antingen Mick Wingert eller Kevin Afghani var den nya rösten. Wingert dödade snabbt dessa spekulationer, men den andra har däremot bekänt färg.

Kevin Afghani bekräftar att han officiellt är den som gör rösten till Mario och Luigi i Super Mario Bros Wonder. Du har förmodligen aldrig hört hans namn eller ens röst tidigare, eftersom Afghanis IMDB-lista är ganska kort och avslöjar att hans största roll innan detta var Arnold i Genshin Impact. Det råder dock ingen tvekan om att både hans popularitet och CV kommer att explodera efter detta avslöjande.

Hur han står sig mot Marios originalröst Charles Martinet berättar vi mer om i vår recension av Super Mario Bros Wonder till veckan.

Super Mario Bros Wonder

Relaterade texter

Super Mario Bros WonderScore

Super Mario Bros Wonder

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Flera av Marios tvådimensionella äventyr brukar betrakta som några av tidernas bästa spel. Har Nintendo lyckats skapa magi med konceptet igen?Loading next content