Svenska
Gamereactor
nyheter
The Avengers

Marvel-chefen dementerar ryktena om The Avengers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Vi rapporterade tidigare om en insider som påstod sig ha information om en kommande, hittills ej utannonserad Avengers-film med den klassiska ensemblen av superhjältar. Och tanken på att än en gång få se Thor, Captain America, Hulk, Iron Man, Black Widow och Hawkeye samarbeta var något som fick det att vattnas i munnen på många fans. Men, nu visar det sig att detta inte alls stämmer, och i en intervju med Entertainment Tonight dementerade Marvel-chefen Kevin Feige ryktet och sa:

HQ

"We did not discuss that and that is the truth. We're doing a project with Scarlett. I love Robert, he's part of the family. But in terms of returning, we'll have to see."

Angående projektet med Scarlett så uppges det inte vara relaterat till Black Widow, utan något helt annat relaterat till Marvel. Kanske en voice-over? Vi kan inte annat än spekulera och hoppas på att en dag få återse originaluppsättningen av The Avengers igen.

Vad tror du att det hemliga Scarlett-projektet är, och tycker du att Marvel borde göra en klassisk Avengers-film?

Relaterade texter

The Avengers

The Avengers

FILMRECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Flera år efter att den först utannonserades är Marvels stekheta superhjälte-mash-up äntligen här. En kollrig Hegevall har prisat en av de absolut bästa BD-releaserna han någonsin avnjutit...Loading next content