Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2 delar nu Insomniacs förstaplats på Metacritic

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fram tills alldeles nyligen har Insomniac haft hela två spel på framgångs-tronen som båda har kunnat stoltsera med Metacritic-rekordet på 91. Spyro: Year of the Dragon till Playstation (1) och Ratchet & Clank 3 till Playstation 2 har dock sedan igår fått sällskap av ännu en Insomniac-titel, nämligen det nysläppta Marvel's Spider-Man 2 som nu alltså också besitter det höga omdömet på just 91.

Än så länge kan förstås mycket hända och betyget som baseras på 122 olika recensioner kan fortfarande komma att ändras både uppåt och nedåt men i nuläget ligger Spindelmannens efterlängtade tvåa alltså i delad topp. Både det första spelet Marvel's Spider-Man och uppföljaren med Miles Morales i huvudrollen har också samlat på sig riktigt fina betyg och ligger på 87, respektive 85 på Metacritic.

Vår alldeles egen serietidnings-entusiast Henric Pettersson var även han mycket nöjd med sin upplevelse av Spider-Mans senaste äventyr och delade ut betyget 9 i sin recension.

Välförtjänt eller vad säger du?

Marvel's Spider-Man 2

Relaterade texter

Marvel's Spider-Man 2Score

Marvel's Spider-Man 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

I denna uppföljare är hotet större än någonsin förr och det är upp till både Peter och Miles att sätta stopp för det. Henric har satt betyg på Marvel's Spider-Man 2...Loading next content